Konferensutrustning

Konfutrustning 2010b

Kontorsspecial levererar och servar utrustning för information och konferens. Med brett sortiment, stort kunnande och lång erfarenhet tillhandahåller vi produkter och kompletta lösningar för såväl presentations- som konferensutrustning.

Vi väljer att genomgående arbeta med produkter av hög kvalitet. Vi har också egen personal som monterar och testkör all utrustning för att du som kund ska kunna vara säker på att allt fungerar som det ska! Söker du presentationsprodukter såsom projektorer, filmdukar, dokumentkameror, TV-apparater och pro-skärmar har du kommit alldeles rätt. Vi kan också ljudlösningar för konferens- och hörsalar, styrsystem, konferenstelefoner, digitala skyltar, integrerade kabelanslutningar, AV-möbler och videokonferenser.

Vi är auktoriserad leverantör av SmartBoard ochStarBoard till skolor och företag. I vår egen utbildningslokal i Vetlanda kan du provköra och få demonstrationer av interaktiva skrivtavlor. Med portabel SmartBoard ordnar vi även demonstrationer på plats hos dig.

Välkommen så berättar vi mer!

 

Smartboard - nytt sätt att samarbeta

Läs mer här: Ett nytt sätt att samarbeta

 

 

SMART applianceSMART Appliance - Interaktivetet utan att behöva koppla in en dator. Ännu en innovation från företaget som uppfann den interaktiva skrivtavlan.

Företag och organisationer utvecklas tack vare att människor samarbetar. Interaktiva möteslösningar från SMART ger er möjlighet att arbeta med information på ett meningsfullt och effektivt sätt.

Ni kan på ett enkelt och intuitivt sätt dela med er av tankar och idéer i era möten oavsett om dessa är planerade eller spontana. Med digitalt bläck kan ni anteckna direkt i vilket program som helst och spara ert arbete som PDF eller som en PowerPoint-fil. Om ni arbetar i exempelvis Microsoft Office kan ni även infoga det digitala bläcket som text eller bild direkt in i programmet. Oavsett hur ni arbetar kan ni snabbt och lätt dela med er av informationen till alla mötesdeltagare.

 


SMART Meeting Pro

SMART Meeting Pro är programmet som följer med alla företagslösningar från SMART. Det är utvecklat speciellt för företag och hjälper till att effektivisera sig i möten och presentationer.SMART Meeting Pro, GoWire - programmet sitter i en USB-kabel vilket gör att alla som behöver använda SMART Board får tillgång till programmet. Ingen installation eller administratörsrättigheter behövs.

SMART Meeting Pro Premium - effektivisera samarbetet ytterligare med hjälp av inbyggd koppling till SMART Bridgit* och möjlighet att arbeta tillsammans på upp till 16 SMART Board kopplade till en och samma dator, samtidigt.

SMART Meeting pro


 

SMART Bridgit

SMART Bridgit

Med SMART Bridgit i kombination med SMART Meeting Pro kan ni genomföra effektiva möten även på distans. Presentationer och anteckningar delas i realtid, precis som att deltagarna befann sig i samma rum. Den inbyggda applikationen för röst och webkamera gör att ni även kan tala med och se de ni samarbetar med. De kollegor som ännu inte har tillgång till en SMART Board kan givetvis delta från sin PC, Mac eller Ipad.


 

SMART Bridgit finns även som app till Ipad - dela skrivbord och anteckningar med kollegor på resande fot. Från din Ipad kan man enkelt ansluta till ett Bridgit-möte samt även tillföra anteckningar i realtid.

SMART ipad app

AppStore

 Kontakta mig om du vill veta mer,

Bengt-Åke Ericsson

0383-763113
bengt-ake.ericsson@kontorsspecial.se

Smartboard logo

 

dator webbshop 

katalog2018

facebook2

instagram2